Overnight service Duitsland

LSC-Schiphol heeft zijn capaciteit verder uitgebreid. Sinds enige tijd bieden wij weer een overnight service aan naar de Duits-talige landen. 

Door onze lange samenwerking, meer dan 20 jaar, hebben wij, via ons Duitse netwerk Ilonexs, ruim 500 partners/collega's in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. (met eigen inklaring- agent)

In onze klantenkring zijn ondernemingen uit verschillende branches: Koeriersdiensten, transport bedrijven, IT, luchtvaart, telecommunicatie, foto- en filmbranche.

Voor zendingen naar Duitsland garanderen wij: vandaag (ma t/m vr) opgehaald, de volgende werkdag en ook zaterdag standaard in heel Duitsland voor 12.00 uur uitgeleverd. Op aanvraag zijn zelfs nog vroegere leveringen mogelijk, zeker in de grote steden. Nationale ritten en afhalen behoren ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op met de planning voor tarieven en mogelijkheden.

Wie/wat is ILONEXS

ILONEXS (Independent Logistic OverNight EXpress Service) is een expressdienst van meer dan 500 onafhankelijke koeriersdiensten en werd ongeveer 15 jaar geleden opgericht om zendingen zo snel mogelijk op bestemmingen in Europa en wereldwijd af te leveren. Expresszendingen vereisen speciale aandacht tijdens het transport en wij zijn hierin gespecialiseerd.

In tegenstelling tot de conventionele pakketdiensten is onze taak het vervoer van uw dringende documenten en goederen 's nachts te vervoeren en verdelen zodat we de volgende ochtend vroeg af kunnen leveren.

Adres

Nieuwemeerdijk 369

1171NW Badhoevedorp

Telefoon
Tel:
06-14238778
Fax: